Bryllupsfotografering

IMG 1177a-179-800-600-80-wm-right bottom-50-watermarkpng
 

Hvis du ønsker meg som bryllupsfotograf tilbyr jeg alt fra portrettfotografering av brudeparet før eller etter vielsen til heldagsfotografering. Det er dere som bestemmer hvor lenge dere vil ha meg, hvilke bilder og hvor jeg skal ta bildene.

For meg er det en ære å få dokumentere en så viktig dag, derfor er det viktig for meg at dere kommer med ønsker om hva dere vil ha bilder av. Enten om det er noen viktige detaljebilder, taler, familiebilder, hvilke lokaler dere vil ta bilder, om det er noen spesielle oppstillinger på bildene dere vil ha, osv. Bare kom med deres egne tanker og ideer. For husk, det er deres store dag, og bildene er noe av det viktigste, slik at dere har noe å se tilbake på.

Hvis dere ønsker planleggingsmøte i forkant av bryllupet er det helt greit, men når det er heldagsfotografering så vil jeg ha et uansett. Det er med i prisen. Det er for at jeg skal vite hva dere ønsker, tenker, vi får stille hverandre spørsmål og bli bedre kjent.

Hos meg får dere fra 4-500 bilder i høyoppløselig format uten vannmerke. Behandlingstiden hos meg er ca. 1-4 uker, men jeg sender dere smakebiter underveis. Når jeg er ferdig sender jeg dere en melding, og da får dere en cd med alle bildene på.